Schemat för första etappen av resan (den som är bokad och klar)

Sön 7/11: Anländer till Moskva
  • Besöka Röda Torget + Vasilijkatedralen
  • Troligtvis en utgång (tips på bra uteställen?)
  • Sitta på kaféer och njuta av semestern
Tis 9/11: Transsibiriska tåget avgår från Jaroslaviskij stationen

Sön 14/11: Anländer tåget till Ulan Bator (Mobgoliet)
  • 15-17/11 Bor vi på camp Hustai, ett nomadläger i Mongoliet.
Tors 18/11: Tåget avgår från Uland Bator

Fre 19/11: Anländer till Zhan stationen i Peking.

Skrik och Panik med nedräkning

Endast 11 dagar kvar och idag skriver jag ansökan till vårat sista visum i Kina. Vi har varit och vaccinerat oss, självklart så vägrar jag göra något på det enkla sättet. För det första är jag ute i väldigt god tid (NOT) så att vaccinera mig ordentligt två ggr med en månads mellanrum hinner jag inte, men det är lugnt eftersom att jag har vaccination sen tidigare.... tror jag. Helt stensäker på att jag sprutat in twinrix tidigare tar jag en spruta som då ska täcka i 3 år.
Vi åkte in till en klinik i stan eftersom kliniken i täby endast har öppet tis o tors 17-19 eller nåt sånt. För säkerhets skull ringde jag i tis för att checka vilken spruta jag tagit och då menar receptionisten på vaccination norrort har jag tagit havrex.... panik.. well well jag får ringa imorn igen och kolla hur jag kan lösa situationen.

Dessutom har jag helt glömt bort att ansöka om ett Ica bankkort vilket jag gjorde först igår och enligt telefonisten skulle kortet vara i min ägo om 1½ vecka, får hoppas att det stämmer annars lämnar jag Sverige utan något j**la bankkort.

Men annars rullar allt på, i helgen ska jag och Macke fira 2 år (aaww).



Blir först lite middag och mys på fredagskvällen sen på lördag ska vi hem till mackes moster på älgkväll efter jobbet. På söndag är det sista matchen innan jag åker :`(

Tror jag ska försöka hitta nån fin present imorn på rasten, förslag?!

RSS 2.0