oh... stupid man!

Jag har gjort många både dumma och pinsamma saker genom mina levnadsår. Men idag tog jag nog priset!

Jag jobbar på ett dataföretag som receptionist, och som dom flesta vet så jobbar även min mor där, plus några andra nära besläktade. I vilket fall så får jag idag 13.37 ett mail från min mor där det står:


"David kommer om 20 min, Kan inte du ta hand om honom? Låtsas att du är jag!! Han ska bara visa lite kontorsprodukter."
Hon syftar då på en försäljare som ringde tidigare och som hon bokade möte med som den inköpsansvarige hon är för kontorsmaterial.

Sagt och gjort jag presenterar mig med mammas namn och känner att det här klarar väl jag:
"Men varför blev jag vidarekopplad om du nu sitter i växeln?"

eh............................."Vi är två som brukar svara i telefonen!" (phju)

"Jag vet att ni redan har leverantörer det är väl ------ antar jag?!"

(..................................) "ja hehe eh ja juste..."

Sådär fortsatte det, frågorna blev bara fler o fler, och jag hade till slut svårt att hålla koll på vad jag sagt och inte sagt. Jag hittade till och med på en kollega som jag sa att jag var tvungen att disskutera inköpen med innan jag fattade ett beslut för att det var hon som varit ansvarig tidigare och jag hade precis börjat ta över hennes uppgifter....

"jahaa men vad heter hon då?"

(eeehh, eftersom att jag redan presenterat mig som min egen mamma, som är ansvarig så fick jag slå till med ett annat namn så jag tog en tjej på ekonomi avd... )

"Okej men då ringer jag henne imorn (oh shit) så kan hon sitta med på vårat nästa möte, ... då kanske ett beslut kan fattas! När sa vi?, den 28/1!"

"Mmm visst (suck)"
(jag tänker avboka imorn!)



Från och med nu avskyr jag försäljare och har än en gång bevisat att jag är en dålig lögnerska. (Politiker = inte mitt framtida yrke, jag tänker inte bli dagisfröken heller.... eller oj förlåt jag menar såklart pedagog)

Match mot eliten

Åhk:s referat:

Förlust mot AvestaBrovallen

Så var det vår tur (eller snarare otur) att möta AvestaBrovallen under EM-uppehållet då inga elitseriematcher spelades vilket innebar att motståndarlaget hade möjligheten att plocka med sig flertalet elitseriespelare.

Första halvlek var helt jämn - försvarsspelet var aggressivt och uppoffrande och tjejerna satsade riktigt bra i anfallsspelet. Resultatet i halvtid var 13-13 vilket verkligen var över all förväntan! I andra halvlek orkade vi dock inte riktigt så upp hela vägen utan motståndarna kunde straffa oss med flertalet kontringar så fort vi inte satsade max i anfallet.

Totalt sett ska vi dock vara mycket nöjda med att ha pressat detta duktiga lag i ca 45 minuter!!



Avestas referat:

Åkersberga HK-AvestaBrovallen HF 23-29 (13-13)

5.e raka segern för U-laget. En säker seger mot serie ettan Åkersberga som endast stretade emot i första halvlek. Vi gör ingen bra första halvlek där försvaret gick på halvfart, då det visar dig sig att vi har stora brister när inte intresset är på plats. Andra halvlek sätter vi försvaret mot ett tröttare Åkersberga. Framåt sätter ÅHK punkt på Martina Sundberg under ca 15 minuter. Här kan man säga att våra motståndare var dåligt pålästa då man tar bort vår enda skytt och låter våra duktiga genombrottspelare dominera. Men helt klart vinner vi matchen på att vi skruvar upp försvar och kontringspelet. Kul med liten men fanatisk publik. 22 utvisningsminuter och 10 straffar utdömdes från domarparet som går från matchen med klart godkänt. Spelar kritik alla mindre bra i första och alla bra i andra. Glada tjejer vänder hemåt till Avesta där julbordet står dukat. Vi bara älskar såna här matcher..


Ibland är det nästan komiskt hur mkt åsikterna efter en match kan skilja sig. Men måste tillägga att dommarna var allt annat än godkända när dom blåser sönder matchen med utvisning på utvisning och straffar hit och dit (handboll är en hård sport!! thats just the way it is)... Känns inte vidare seriöst.

eyes wide shut

Dålig syn?! jag? nej aldrig.... jo usch nu har man blivit gammal.

Förra veckan tog jag tag i ett problem jag dragit på länge. Min syn, det har blivit suddigare och suddigare för varje år och nu i höst har förändringen gått fort. Så jag gick till optikern och lät mig undersökas, och det visade sig att jag var närsynt. Ett väldigt litet synfel, men när jag blir trött så förvärras det och särskilt jobbigt blir det på träningarna. Det tar lixom extra mycket energi när koncentrationen ska gå till annat.

Så idag ska jag prova ut linser som jag ska ha i en månad. Inte för att jag inte kan tänka mig att ha glasögon, men det funkar inte att ha sånt när man spelar handboll. Jag skulle ju helst vilja ha både linser och glasögon så att jag kan välja, men just nu är det en kostnadsfråga. Jag har självklart (bara så typiskt mig att inte fråga om sånt) inte kollat upp vad priserna ligger på, men jag bara antar att jag inte kommer kunna kosta på mig bådeock med min numera strama ekonomi.

Apropå att ta tag i saker så har föregående vecka varit väldigt produktiv för en tjej som älskar att skjuta upp saker i sista stund. I onsdags bokade jag och smockan in oss på halkbanan (Gillinge), ett steg närmare vårat mål att ta körkort innan resan. Vi ska dit kl 8 på morgonen den 23.e Dec :) Skönt att äntligen få det gjort.

Dessutom så var jag förbi Nordeas kontor i täby och öppnade ett sparkonto där jag förde över mina sparpengar som fram tills dess legat på mitt personkonto..(farligt)..  

Plus att jag skrev på ett nytt kontrakt på mitt jobb, så nu får jag stanna ända fram tills dess att jag åker. Innan gällde kontraktet endast till den 19.e Dec. Skönt att kunna pusta ut lite, hade inte vart kul att behöva söka nytt jobb i julstressen. (eh ja och btw, jag kan endast stanna i 3 månader ok?!) Nej inte helt ok!

give me a ticket for an aeroplane

Fortfarande ingen biljett bokad. På mitt och smockans sk. resemöte där vi skulle boka biljetter och kolla upp priser osv.  så kollade vi istället på film och smockan somnade som vanligt.
Nu är bådas veckor så fullbokade så nästa möte kommer troligtvis bli nästa tisdag, den 16:e dec. Fast en sak har vi faktiskt fastställt, vi ska boka två läger veckor på ett surfcamp som ligger på Lombok (en ö brevid Bali).

http://www.surfcamp.se



WE ARE THE CHAMPIONS MY FREIND!

Serieledning efter vad jag tycker är min bästa insats på hela säsongen



ÅHK.s referat:

För första gången i ÅHK:s historia innehar damlaget ledningen i div 2! Detta efter en övertygande bortaseger mot Kungsängen med 25-18.

Det var inte utan en viss oro som vi åkte till Kungsängen igår. Våra båda ordinarie målvakter och linjespelare saknades samt även målfarliga Albana. De övriga tjejerna, och inte minst Emelie i målet, visade dock att detta inte bekymrade dem nämnvärt. Efter en något trevande inledning av matchen, med lite för stillastående anfallsspel och för passivt försvarsspel kom tjejerna igång på allvar i den andra halvleken. Med aggressiva treor, ett bra tryck i "andravågen" och helhjärtade satsningar framåt kändes spelet mycket mer stabilt.

Kungsängen valde att "punkta" Nina stora delar av matchen vilket gjorde att Fia kunde fira tidig julafton med många fina genombrott. Även rullespelet fungerade bra i spel 5 mot 5 vilket gav många fina kantlägen. Särskilt roligt var det att se unga Sandras härliga satsningar och inställning som V6! Alla spelare förtjänar dock ett omnämnande då detta verkligen kändes som en riktig lagseger!



På lördag (lucia) så spelar vi hemma mot Avesta/Brovallen HK, det lag som slog de förra serieledarna. Kan bli en rysare, be there or be square.



Div 2 ÖN 08/09
LagMVOFP
Åkersberga HK970214
Arbrå HK970214
Enköpings HF961213
HK MittDalarna951311
Rosersbergs IK950410
Avesta/Brovallen HK94149
Stockholmspolisens IF94149
Vallentuna HK93248
HF SIF93066
Täby HBK92165
Kungsängens SK92165
IFK Hedemora92074
Senaste matchen
6 december - kl: 1500
Ekhammarshallen, Kungsängen
Kungsängens SK 18

Åkersberga HK 25


Nästa match
13 december - kl: 1500

H: Åkersberga HK

B: Avesta/Brovallen HK

I've got a friend






Miks är min vän och hon gillar kött

Miks är ett blötdjur som har "dåligt" inflytande på susiq

Miks har en gång i tiden varit platina blond (saaay what?!)

Miks kan inte åka skidor och är värdelös på sittliftar 

Miks är min vän och hon är världens sötaste  (i sina sinnes fulla bruk)

Miks, Mary och jag firade en krämig midsommar tillsammans

Miks styrde upp ett toga party med mig och vi rockade kreta ur kurs

RSS 2.0