Give me a ticket for an aeroplane

Igår bokade jag och jool varsin flygbiljett till Moskva. Nu är det så nära att det börjar bli läskigt på allvar.

Utresa - söndag 07 november, 2010
Från Till Avgång Ankomst Flight Flygbolag
Stockholm Arlanda
Sverige
Moscow-Sheremetyevo
Ryssland
Terminal D
10:55 14:55 SU220
Aeroflot Russian Air
Aeroflot Russian Air
Flygtid: 2h 0min

Returresan flyger från Bangkock 2 månader senare :)

GO ShOrtY iTs yoUr BirthDAy!!

 

Ja, visst tusan sitter där några fåror extra i ansikte. Celluliterna går lite djupare och lederna känns en aning stelare, som om kroppen visste att idag då har ännu ett helt år gått. Ett år längre bort från barndomen och ett steg närmare vuxenlivet.

Istället för att tänka på hur många presenter man kan tänkas få eller hur mycket tårta det kommer finnas på kalaset så sitter jag och funderar på om jag betalade räkningen i tid, om tvättmaskinen hinner bli klar innan jag måste åka till jobbet, om jag ska boka tid hos optikern snart eller inte och om jag hinner till lägenhetsvisningen innan träningen. Födelsedagar som förr var fyllda med en magisk glans som om hela dagen bara var till endast för en själv är nu istället bara en dag i mängden om än lite fler meddelanden i inkorgen på mobilen.

Med det sagt...

 

FY FAAAN VA KUL DET ÄR ATT FYLLA ÅR!!! Ge mig fler födelsedagar, jag lovar att ta till vara på alla.

23... ja det känns bra, smakar fint i munnen.


Att göra inför resan:

Prio 1
Ansöka om visum till Ryssland, Mongoliet och Kina
- Försäkringsintyg
- Pass
- Foto

Prio 2
Boka biljett på Transsibiriska järnvägen genom Inventus.se
+Biljett från Sthlm-Moskva

Prio 3
Vaccinationer?!
- Jag måste checka ifall att mina tidigare vaccinationer fortf håller i sig.

Prio 4
Reseförsäkring

Prio 5
Packningslista

Idag avbokade jag min biljett tillsammans med mackieboy och bokade istället endast en hembiljett från bangkok, tyvär var flighten som macke är på redan fullbokad så vi åker hem ensamma fast på samma dag som tur är. En liten prio är också att jobba så mycket som möjligt så att lönen rullar in stadigt men det är väl ganska självklart?!

Nu träning  // puss och kläm

Stockholm-Moskva-Ulaan batar-Beijing-mot oändligheten och vidare.


JOOLA ---------->























<--------Yours truly


Nu är det dags för ännu en långresa såhär lagom till hösten och vintern. Denna gång styr vi vår färd genom Rysslan, Sibirien och Mongoliet för att sedan landa i Peking, Kina. Som färdmedel använder vi oss av Transsibiriska (transmongoliska) järnvägen för att försöka insupa all österländsk kultur.
Imorgon ska vi boka biljetter och krångla med visumansökningar, så att vi förhoppningsvis kan vara i väg i början av November. Strax innan jul flyger Macke ner till Thailand där vi ska möta upp varandra och fira jul och nyår tillsammans innan vi åker hem i Januari.

JOOLA min lilla pärla tack för att du drar med mig ut i världen på äventyr. Jag önskar oss allt gott på denna resa och förhoppningsvis kommer vi hem helskinnade och en aning klokare än innan. Men lite svinn får man räkna med.

over and out

RSS 2.0