Aouch CHARLEEEY!

Även om jag inte gillar barn i allmänhet och bara tanken på att en dag behöva föda fram dom gör mig vettskrämd. Så kan jag ändå inte låta bli att tycka att detta är det mest klockrena och sköna videoinspelning som någonsin gjorts.


I CAN do all things through him who strengthens me

En dag frågar en son sin Pappa:

  • "Pappa, springer du en maraton med mig?"
  • "Ja" Och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen:

  • "Pappa, springer du en till maraton med mig?"
  • "Ja, min son".

En tid senare frågar sonen sin far:

  • "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simnig, 180 km cykling, 42 km löpning)
  • "Ja"...

...Här är videon till denna historia


sådär en torsdags morgon

Trött och jävlig släpade jag mig ur mackes varma famn och in i badrummet. Möttes av en inte alltför pigg, oborstad version av mig själv i spegeln. Klockan var redan 10 över 7 (jag måste åka senast 20 över). Orkade inte bli alltför stressad men borstade tänderna i all hast och försökte kamma fram en någorlunda okej frisyr ur rufset, det slutade med att jag drog bak allt hår med hjälp av hårnålar. Slängde på mig första bästa plagg som låg framme och gick ut till bilen. (klockan var 07:27)

Jag och smockan ska bli sambos igen. Det lär väl bli lite pö om pö inflyttning fram tills att vi åker. Jag har ju nästan allt där redan förutom mycket av mina kläder. Har planer på att köpa en soffa, hittade min absoluta dröm på blocket. Tvåsits med divan, gråblå. Har försökt få tag på tjejen som lagt ut annonsen, men än så länge inget svar. (Hoppas hoppas, skulle bli sååå bra)

Tänkte komma med ett reklamavbrott. Lägenheten går att hyra under de 2 månader som vi är på resande fot. Intresserad?? Pris går att disskutera, men vi är inga samariter.

Sen har jag ännu ett önskemål. Jag skulle vilja ha Photoshop programmet till min dator, mitt gamla försvann i samma veva som datorn kraschade. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta?


repeat after me

Igår tog jag tag i den till synes omöjliga uppgiften att städa mitt sovrum. De senaste veckorna har det sett ut som ett bombat skithus (utan några som helst överdrifter). Det äckligaste var nog mitt mögliga linne som låg udangömt i en påse tillsammans med utspilld Kan Yang (möglet gick bort i tvätten - jag vet att jag är äcklig men det är ett jättefint linne).

Macke som den ängeln han är, hjälpte mig att organisera min smått kaotiska garderob. Kan inte förstå vart alla kläderna kommer ifrån som tar upp så mycket plats att allt inte kan tryckas in. Och ändå har jag aldrig något att ta på mig en lördagskväll. (vanligt kvinnofenomen?!)

Uppgift nr 1: Köpa mer galgar!

Tog en paus i städandet för att åka till mamma och käka middag med familjen. Sen var jag ju helt enkelt tvungen att åka till donken och skvallra av mig med Smockan över en varsin mellan kaffe. (Lite smått pinsamt var dock att jag i min iver över att gräva fram dom enstaka mynt jag hade på mig räknade fel och när notan slog ner fattades det 5 kr.) Snäll kassör som lät oss komma undan utan något krångel.

När jag kom hem runt halv elva tiden så satte jag igång igen. Bäddade rent, på jag vet inte hur länge. Nu är det bara dammsugning, tvättning och dammtorkning kvar :). SÅ jag räknar med att bli klar på Fredag haha.


Antibiotika kur på 10 dagar,... KUL!!!

and so it is

 

 

Den 4/3 hade jag uppkörning, och jag var så nervös att benen skakade och bitvis glömde jag att andas. Men när vi till slut var tillbaka där vi började och jag hade parkerat bilen så sköljde lättnaden över mig. JAG KLARADE DET!!

Så idag när jag har vaknat ordentligt så ska jag traska ner till postkontoret på ica och hämta ut mitt alldeles ny tryckta KÖRKORT :)

 


what if god was one of us



Jag känner mig som Judas när jag säger: jag tror inte på Gud. Om sanningen ska fram så visst tror jag inte på en gubbe uppe bland molnen med ett stort vitt skägg, men kanske tror jag på något annat. Kanske är det därför som jag alltid tänder ett ljus om jag av någon anledning befinner mig i en kyrka. Kanske är det därför som jag håller händerna knäppta och ber tyst för mig själv om det är något jag är orolig över (min välbevarade hemlighet). Nu efter niclas olycka har jag nästan inte vågat somna om jag inte håller händerna knäppta. Macke brukar hjälpa mig när han sover över, det kanske inte gör så stor skillnad men det känns bättre då.

Haha jag vet att min bror kommer tycka att jag är världens tönt om han läser detta.


Kanske finns han, kanske inte men faktum är att jag inte vågar ta några risker 

jag är glad

klarade teoriprovet i fredags (27/2), nu är det bara uppkörningen kvar ..... nervööööööös

it's things like this that breaks the straw on my back

Match mot vallentuna förra lördagen med ett slutresultat på 29-23 tog vi hem även detta derby. Kändes aldrig riktigt nervöst eftersom vi tog kommandot i matchen direkt. Nu laddar vi inför en tuff bortamatch på 3:orna Sthlms polisen. Det är ett tätt lopp nu såhär i slutet av säsongen.

I söndags mötte vi Sthlms Polisen. Det blev en tung förlust, inte enbart för att vi nu halkat ner på 3:e plats utan också för att vårat spel aldrig riktigt släppte. Möjligtvis i slutet av första halvlek kunde man urskilja att vi hade ett litet övertag. Men sen låste det sig igen. Och vi stångade oss blodiga mot ett taggat hemmalag. Är väldigt besviken och har svårt att smälta detta, men nu tar vi nya tag inför en bortamatch mot vårat fruktade "spöklag" (som jessika så fint beskrev det :) ). HK Mittdalarna, som trots att dom ligger i botten av serien så har dom genom åren alltid lyckats vinna med 1 (jag upprepar) 1 boll mot oss, oftast i slutsekunderna. Men nu ska vi krossa dom.




I veckan ska lillebror äntligen få komma hem från sjukhuset. Han var hemma på en snabbvisit förra helgen för att vila upp sig inför den tredje och senaste operationen. Vi käkade middag hela familjen och spelade TP och monopol. Han är så jäkla stark min bror. Jag blir så stolt varje gång jag pratar om/med honom. Det är en lång väg kvar men jag tvivlar inte en sekund på att han kommer att ta sig igenom detta och göra det bästa och lite till av situationen.

  

RSS 2.0