damn I'm in a tight spot :P

Klockan är nu 10.55 och jag har ännu inte satt igång med det som behövs göras inför resan. Dvs PACKA!!!

Jag har lider av en liten släng av ångest och börjar närma mig status PANIK. Känns ändå skönt att vi hunnit fixa klart med alla papper osv, så länge jag kommer ihåg att packa ner dom.... Nä nu har jag sån resfeber att jag inte vet vad jag ska skriva förutom att jag längtar så otroligt mkt till att få komma iväg och att vi ska ha så grymt kul.

Håll utkik efter uppdateringar. Puss // Mickan

nya kvinnliga Paul Potts?!

Jag tror inte att jag var ensam om att förundras över Paul Potts fenomenet förra året. Denna ynkliga man som ställer sig på en scen inför miljontals tittare och sjunger opera som värsta pavarotti. Det rörde iaf mina tårkanaler till översvämning.

I år har "Britain's got talent" ett nytt ess i rockärmen. Susan Boyle en 47 årig kvinna från england?!...

Egentligen vill jag lägga in videoklippet men det verkar inte fungera så jag länkar till det istället. GÅ IN OCH TITTA!!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


Min mor tror dock att detta är uppgjort och fejk, jag tror inte det men gå in och döm själva.

chicken run

Denna påskhelg har varit fantastisk.. Jag har hunnit med hela 3 familjemiddagar i olika familjer. I torsdags åkte jag o macke till mormor där det var fullt hus. Mormor, båda mostrarna, mor, far, lillebror + 4 tillskott (Macke, Set, Calle och Stefan)
Maten räckte med nöd o näppe, jag tror bestämt att mormor missbedömde 4 tonårspojkars aptit ;P

I fredags åkte jag o smockan till vaxholm, vi mötte upp fiffi på en uteservering och käkade en rejäl lunch. Efter det åkte jag och smockan hem för att fräscha upp oss inför kvällen. Förfest hemma hos puppan i nya lägenheten och sen vidare ut på stan. Åkte hem rätt tidigt kändes som ett bra val när jag fick krypa ner i mackes famn och somna som en liten gris.

På lördagen så blir jag väckt ur min bakisdvala av en äckligt pigg smockan som tycker att jag o macke ska joina henne i ivern och ta oss ned till dommarudden. Sagt och gjort, efter en tidig brunch på donken så beger vi oss ut till sjön. Galningarna hoppade i isvattnet, medans jag förnöjt dokumenterade spektaklet. Sen blev vi ju bara tvugna att åka ut till vaxholm igen för att avnjuta en glass vid hamnen. Efter att vi dumpat av macke hemma så åkte vi hem till smockans far där det serverades lamm med potatis, sill och ägg... mums... På kvällen hade vi toystory marathon.

I söndags fixade jag lite med min smutstvätt och träffade jool en sista gång innan hon tog flyget tillbaka till poland. En väldigt soft dag som avslutades med årets första grillning hemma hos mackes far. Såååå gott! och mysigt.

Igår tog jag det väldigt lugnt och njöt av min sista dag på långledigheten. Jag hämtade upp miks vid ropsten och vi åkte hem till berga, käkade på en kinakrog ( säger inte vilken men maten sög). Efter det såg vi på en film o tryckte i oss godis. Ännu en utflykt till vaxholm där vi hittade en sjukt avancerad lekpark där vi sprang av oss vårruset. Fint väder även denna dag, så vi begav oss in till den stora staden på kvällen och fikade/käkade vid kungsträdgården ?! Sjukt rutinerad stadstrafikant som hittar hem alldeles själv från hagsätra utan varken linser (svårt att se skyltarna i mörker) eller telefon till hjälp.

Återkommer senare med bilder från helgen (jag vet ejmil att bloggar är tråkiga utan bilder men men lifes a bitch)

RSS 2.0