I've could have been someone, well so could anyone

Efter helgens match mot Rosersberg så känner hela laget sig nöjd med revanschen. Innan jul spelade vi lika mot detta lag, skall dock nämnas att många spelare fattades ur truppen och självförtroendet lagmässigt låg inte på topp. Men nu efter ledigheten över jul och nyår så känns det som om vi fått nya krafter. Vi är många på träningarna och alla är målinriktade och kämparvilliga. Det är perioder som dessa man minns varför handboll är det bästa som finns. Vi ligger 2.a i serien efter Arbrå, men alla lag på övre halvan är väldigt jämna nu så nerverna måste hållas i schack lika väl som huvudet kallt om vi ska lyckas ta hem detta och kanske till och med lyckas komma med i kvalet om div 1. Det skulle vara häftigt.



Rosersbergs referat:

Roserberg förlorade idag den svåra bortamatchen mot serietvåan Åkersberga borta med 19-16 efter 12-8 i halvtid. Rosersbergs tjejer hade tunga ben i den här matchen efter några tuffa träningar under veckan som gått.

I den första halvleken var det ingen som ville eller vågade satsa framåt, det var dålig fart på bollen och som sagt tunga ben vilket innebar ett underläge med fyra bollar i halvtid. Den andra halvleken gick tjejerna ut och krigade både bakåt och framåt men hamnar i underläge med fem bollar. Rosers gav dock inte upp utan tjejerna jobbade starkt och tog in på Åkersbergas överläge och när 20 minuter var spelade av halvleken leder Rosers med 16-14. Åkersberga fick då ordning på sitt försvar igen och våra tjejer tog några tokiga avslut och Åkersberga fick göra fem raka och gick ifrån igen vilket räckte till seger med tre bollar 19-16. Bra målvaktsspel av Lina som gjorde flera riktigt bra räddningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0