Bangkok-HuaHin-KohTao

JObbigt utan A A O men men det funkar val anda.

I fredags landade vi pa bangkoks flygplats och tog oss med hjalp av taxi till hotell Narai pa Silom Road. Efter en liten nap sa kande vi oss pigga o "frascha" nog att bege oss ut pa stan. Lisa hade tidigare skamtat om nagot kallat The PIngpong Show och vi sa att absolut sa maste vi ju se det. (Inte for att jag nagonsin trodde att vi skulle hitta nagot sant). Efter att vi kakat pa en Indisk Restaurang som endast serverade vegetariskt ?! sa gick vi tillbaka till hotellet. Precis nar vi skulle ga in sa horde vi nagon ropa efter oss

"hello ladies.... pingpongshow you see?"

Alla tre tvarstannar och tankte med ett huvud att varfor inte?, sa vi akte dit och sag kanske det skummaste jag nagonsin varit med om. Far val beratta mer detaljer senare :) eller ga in pa emmas blogg :) emrothoff.blogspot.com

Pa lordags morgonen gick vi ner till frukost buffen och svullade lite innan vi checkade ut. Tanken var da fran borjan att vi skulle ta taget till Hua Hin, men nar vi gar ut pa gatan sa traffar vi en taxi chauffor som insisterar pa att kora oss hela vagen. Han fixade till och med sa att vi fick aka till "den flytande marknaden" (orginal marknaden som lag mellan BKK och Hua Hin).
Sen tipsade han ocksa om att aka buss ner till malaysia istallet for att flyga
"don't go back to BKK, ok? no good. Take bus! much cheaper"

Efter mycket om och men anlander vi till Gudruns hus. LIte svart var det att hitta dit men taxi chaffisen fixade det ocksa till slut. Huset ar brutalt, kanner oss som varsta lyxhustruarna nar vi ligger och chillar vid poolkanten. Vi har haft tre softa dagar med mycket bad och solning, tyvar sa ar det ganska disigt sa fargen har inte riktigt kommit an. Men det ger sig val med tiden :)

Idag har vi bokat buss och bat biljetter till Koh Tao, vi aker dit pa fredag kvall. Aterkommer med uppdatering

Peace out /// Mickan


Kommentarer
Postat av: Anonym

och träningen går bra förstår jag? :P puss å ha det så bra långt borta från mig :(

2009-05-04 @ 21:44:42
Postat av: adele

jag är inte ett dugg avundsjuk! Jag har faktiskt fått ha snabbhetstester idag, så det så!;)

2009-05-04 @ 21:58:19
URL: http://stjernsyster.blogg.se/
Postat av: Susanne Svahn

Det låter underbart!!

2009-05-04 @ 22:20:20
Postat av: Anonym

haha fyfan, ping pong showen lät ju inte lite äcklig, ja väntar på bilder! gick ni upp och visade hur det gick till på riktigt sen när dom va klara?

hehe. fred.

2009-05-05 @ 01:08:35
URL: http://malinrothoff.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0