Koh Lanta

Andring i planerna. Det blev ingen segeltur for att killen som agde baten hade akt pa en "Visa Run". Sen sa hade vi ju bara bokat tre natter pa hotellet och Phi Phi kanns inte sarskilt angelaget for oss sa vi bestamde oss for att aka vidare. Sa igar efter middagen bestallde vi batbiljetter till Koh Lanta. Egentligen hade farjorna slutat ga pga lagsasongen men eftersom att vi har en otrolig tur hehe sa gick det anda en farja idag 11.30 for att det var manga som skulle aka dit tydligen.

Nu har vi bara 9 dagar kvar som vi kan stanna i Thailand sa vi maste borja tanka pa refrangen. Vi har kollat upp att man kan ta sig med buss fran Krabi anda vagen fram till Langkawi.

Har glomt att beratta om vara brittiska vanner (eller egentligen ar dom fran tyskland och australien, men jag tror att bada vuxit upp i england, jaja skitsamma) Tank er Monica och Chandler i serien vanner.. Dar har ni Sophia och John. Jatte trevliga och jatte roliga. John gjorde dyk kursen med oss pa Koh Tao och var fran borjan emmas dyk buddy. Dom ar iaf ocksa pa phi phi nu (kakade middag med dom igar) och ska vidare till koh lanta. Undra vem som foljer efter vem? jaja vi ska iaf inte bo pa samma stalle sa vi ar inga riktiga stalkers.

Men nu maste vi ner till piren sa att vi hinner med baten ... Ha d bra sa lange.. puss och karlek // Mickan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0