Phi Phi Don

Igar kom vi fram efter MANGA om och men. Nattbaten kandes som ett slavskepp. Det lag massa madrasser pa golvet som kanske var 50 cm breda och 3 cm tjocka, haha kanske inte riktigt men ni forstar grejjen. Efter att vi tagit oss igenom natten med hjalp av en ipod inproppad i oronen sa forslades vi in i en minibuss. Blev avslappta pa ett litet matstalle, klockan var val kanske 5 pa morgonen. Nar vi suttit dar och vantat i vad som kanns en evighet sa blir vi intryckta i annu en minibuss. Skont antligen pa vag. Vi aker 100 m och blir avslappta pa nasta matstalle.

Jag och Emma gar pa toaletten, utan lyse, papper (vi hade med oss eget som tur var, tack vare lisa), och utan toalettstol i ovrigt haha det klassiska halet i marken. Trotta och hungriga sitter vi och vantar i kanske 30 min till. Till slut kommer iaf den bussen vi ska aka med. Vi satter oss till ratta langst bak och tanker fornojt att vi fick anda dom basta platserna. Men efter 15 minuters bilfard inser vi misstaget med att inte satta oss vi ett fonster som gar att oppna och inte i narheten av a/c. Det var tre lokar som steg av bussen vid Krabis hamn. Pa baten koper vi nudlar eftersom att kl ar 9 och vi annu inte fatt mat i magarna. Det var sa starkt att det kandes som om lapparna skulle fratas sonder.

Batfarden gick bra och smidigt och nu har vi inkvarterat oss i en bungalow, visade sig nar vi kom fram att Lisa bodde har pa hennes resa aret innan. KL var val runt 12 tiden nar vi tog oss till poolen (stranden ar val inget att hurra over, vi ska ga till en strand som jag var pa forut som ar jattefin, kommer ni ihag den mamma o pappa?). Sa vi solade for forsta gangen pa kanske tva veckor.

Kommentarer
Postat av: Marita

JA, den kommer jag ihåg. Det var väl den stranden vi kom till när vi steg iland. Den var jättefin.

Hur ser Phi Phi ut nu efter tsunamin? Har de byggt upp allt likadant eller är det finare?



Puss

2009-05-20 @ 08:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0